Изтегли пълният
PDF каталог сега
Поръчай луксозен
хартиен каталог

Златна награда за Esaote от Международната Академия по Дизайн

Златна награда за Esaote от  Международната Академия по Дизайн С гордост искаме да Ви информираме, че Международната Академия по Дизайн присъди златна награда Golden A’ Design Award на MyLab 9 - най- новата ултразвукова платформа в нашето портфолио.

Наградата бе дадена в Категорията Научна Апаратура, Медицински Изделия и Дизайн на Изследователско Оборудване от международно жури ( international jury ), включващо влиятелни журналисти, утвърдени продуктови дизайнери, представители на академичния и изследователския елит.
Конкурсът за наградите A'Design Award е състезание на най – виско ниво между конкурентни продукти, създадени от професионални дизайнери и инженери, водещи агенции и производители от цял свят.

Разработеният от Фабио Рецонико ( Fabio Rezzonico) MyLab 9 предлага богат набор от диагностични възможности за профсионалистите и експертите в областта на ултразвуковата образна диагностика. Нови дизайн и ергономия, интуитивен и ефективен потребителски интерфейс, елегантно оползотворяване на обемите са сред основните характерситики на тази система. Специално внимание е отделено на усъвършенстването на клавиатурната зона, с цел лесен и незабавен достъп, както и на ергономичната форма на трансдюсерите, които благодарение на иновативния захват редуцират мускулно – скелетното напрежение до 70 % , предпазват клиницистите от появата на болки при продължителна работа в една позиция на ръката и осигуряват ефективност и комфорт по време на прегледите.

Иновация, ергономия, социална отговорност, естетични аспекти и дизайн са ключовите критерии, по които бе оценяван Esaote MyLab 9.

"Много сме горди с това признание" – заяви Карл- Хайнц Лумпи, CEO на Esaote - " което, в добавка към премиум италианския дизайн, подчертава значението на медицинските технологии за подобряване качеството на живот на потребителите и на самите пациенти."

18/04/2018

Назад към списъка