Изтегли пълният
PDF каталог сега
Поръчай луксозен
хартиен каталог

Фондация Арусяк Чакърян и ИЛАН: „Заедно с идеи и грижа за живота”

Фондация Арусяк Чакърян и ИЛАН: „Заедно с идеи и грижа за живота”     

   Имаме огромното удоволствие да споделим с Вас поредния успешен проект, осъществен през 2015г и поддържащ нашето мото „Заедно с идеи и грижа за живота”.
   Фондацията, с която имахме честта да работим, е учредена в памет на д-р Арусяк Чакърян през декември 2007г. Представлява юридическо лице с нестопанска цел, организация за обществено полезна дейност със седалище в Кьолн. Д-р Арусяк Чакърян (1925-2004) е била детска лекарка и е помагала в различни форми на материално по-бедни хора (особено на такива в България) и на детски клиники в България.

   Благодарение на съвместната ни работа, през месец юли 2015г. oтделението по педиатрия към Пета Многопрофилна болница за активно лечение – София се сдоби с нов преносим ехографски апарат на производителя SonoScape. Специалистите с увереност работят за здравето на своите малки пациенти. Апаратът закупен от ИЛАН несъмнено задоволява всички необходими нужди за осъществяване на прецизна ехографска диагностика при деца.Линк към проекта http://arusjak-tschakarjan-foundation.org/index.php/en-21/realised-projects/projekt-2015-3/

Линк към Фондацията http://arusjak-tschakarjan-foundation.org/index.php/en-21/about-foundation/

02/11/2015

Назад към списъка