Изтегли пълният
PDF каталог сега
Поръчай луксозен
хартиен каталог

Радиочестотен лифтинг

Радиочестотен лифтинг

През 2002 година, след мащабно мултицентрично клинично изпитване в 6 водещи клиники, американската Агенция по Храните и Лекарствата ( FDA) официално одобри радиочестотния лифтинг. От тогава методиката се наложи като основна алтернатива на пластичната хирургия и вече се прилага в над 72 страни по света.

Тази процедура е в състояние да сътвори чудеса без намесата на скалпела и често бива наричана „лифтинг през обедната почивка”, тъй като е напълно безболезнена и не изисква възстановителен период.
RF /биполярна радиочестота/ контролирано загрява дермата и подкожните тъкани. Отпуснатите колагенови нишки се скъсяват и уплътняват. Засилва се кръвообращението, насищането на тъканите с кислород и се ускорява отделянето на токсини и СО2.
В резултат на това кожата става по-стегната и тонизирана, а бръчките видимо намаляват.
Обикновено са необходими от 4 до 6 сеанса за лице и шия, като се препоръчва една терапия на всеки седем дни.

Илан Медицинска Апаратура има удоволствието да Ви представи един от най- предпочитаните на световния пазар апарати за радиочестотен лифтинг - LavaTRON .
Апаратът работи както в ръчен, така и в напълно автоматичен режим, а контролът на температурата се осъществява от прецизен вграден сензор.

Окомплектовката включва апликатори за широк кръг приложения:
  • Повишаване еластичността на кожата и премахване на бръчки: тип „ пачи крак”, лифтинг на чело, назолабилана гънка, общо подмладяване
  • Локално затлъстяване, целулит и моделиране на силуета
  • Подобряване на кръвооросяването на скалпа, превенция и лечение на косопад, алопеция, себореен скалп
  • Лечение на болков синдром: хроничен артрит, мускулни болки, ревматоиден артрит, болки в лумбосакралната област,коленете, болки в шията и раменете и др.

22/02/2011

Назад към списъка