Изтегли пълният
PDF каталог сега
Поръчай луксозен
хартиен каталог

Ехограф SSI-5000 с нов режим за подобряване на образа

Ехограф SSI-5000 с нов режим за подобряване на образа

От началото на 2011 г. на пазара излезе нова модификация на стационарен цифров ехограф на SonoScape SSI-5000.

Възможностите на последната модификация на SSI-5000 са разширени с нов режим за повишаване на детайлна и контрастна резолюция ImFusion ( Adaptive Imaging Fusion).


ImFusion подобрява видимостта на тъканите, разграничава реалната информация от ултразвуковия шум и увеличава достоверността на изображението. ImFusion позволява на оператора да променя алгоритъма на подтискане на шума и да го адаптира към различни условия на регистрацията. Режимът е приложим за всички трансдюсери.

Поразителната яснота и прецизност на образа, които постига технологията ImFusion, я правят идеален инструмент за работещите с SSI-5000.

Adaptive Imaging Fusion
Конвенционално ехоImFusion

Към този момент SSI-5000 е най-продаваният модел на SonoScape в България.
Апаратът е изключително надежден и притежава отлични експлоатационни характеристики. Особено преимущество за потребителите на SonoScape е дългата заводска гаранция, нетипична за останалите марки ехографи на пазара. Благодарение на приемливата цена SSI-5000 позволи широкото навлизане на високите технологии в средните и малки клиники.
SSI-5000 намира приложение във всички клинични области: кардиология, педиатрия, абдоминални изследвания, акушерство и гинекология, включително и 4D изследвания, урология, неонатални и съдови изследвания, транскраниални изследвания на деца и възрастни и др.

28/01/2011

Назад към списъка