Изтегли пълният
PDF каталог сега
Поръчай луксозен
хартиен каталог

Лечение на депресия с транскраниална магнитна стимулация

Лечение на депресия с транскраниална магнитна стимулация
Магнитния стимулатор Neuro-MS/D генерира магнитни импулси с малка продължителност и висок интензитет, които лесно проникват през дрехите, костите на черепа и меките тъкани и оказват въздействие върху недостъпните за други видове стимулация дълбоки нервни центрове, периферните нерви, главния и гръбначния мозък.

Магнитният стимулатор Neuro-MS/D може да работи както самостоятелно така и съвместно с ЕЕГ и ЕМГ апаратите на всички налични на пазара марки електрофизиологична апаратура.
Апаратът се предлага в три модификации – за лечение, за диагностика и за научни изследвания.

Терапевтичният вариант на Neuro-MS/D се използва успешно за лечение на депресии (включително тежки и фармакорезистентни), шизофрения, обсесивно-компулсивно разстройство, мании и други психични заболявания, шум в ушите.
Процедурата трае около 40 минути и не налага седиране или анестезия. Обикновено се прилага ежедневно в рамките на четири до шест седмици.
Лечебните курсове с Neuro-MS/D дават особено положителни и окуражаващи резултати при рехабилитация на пациенти след мозъчен инсулт.

Други наложили се в практиката приложения на Neuro-MS/D са при лечение на заболявания на централната и периферната нервна система, съдови болести и заболявания на гръбначния стълб, невропатии, демиелинизиращи заболявания спиноцеребеларна дегенерация, спастичност, болков синдром, радикулопатии, мигрена, болестта на Алцхаймер , а също и в офталмологията при частична атрофия на зрителния нерв с различен произход.

Диагностичната конфигурация на Neuro-MS/D намира приложение за изследвания при болести на периферните нерви, множествена склероза и други демиелинизиращи заболявания, епилепсия и други заболявания на ЦНС , преди мозъчни операции, както и за диагностика на увреждания на зрителните пътища в офталмологията и на диафрагмалния нерв в пулмологията.

За да научите повече за терапевтичното и диагностичното приложение на транскраниален магнитен стимулатор Neuro-MS/D посетете сайта на производителя www.neurosoft.bg

Neuro MS/D

08/08/2012

Назад към списъка