Изтегли пълният
PDF каталог сега
Поръчай луксозен
хартиен каталог

Промоционални оферти на изложението "Булмедика"

По традиция „ Илан Медицинска Апратура” участва в най - авторитетната медицинска изложба в Югоизточна Европа Булмедика/Булдентал (11 - 14 май 2010 г.), наред с 990 изложители от 49 държави. Очакванията за спад в посещаемостта не се оправдаха и изложбата се радваше на голям посетителски интерес.

За икономическата криза и проблемите в сферата на здравеопазването напомни фактът, че тази година традиционната тържествена церемония по откриването бе заменена от Дискусионен форум за реформите в българската здравна система под наслов "Българското здравеопазване - между пазара и морала" с участието на Комисията по здравеопазване в НС, МЗ, НЗОК, БЛС, БЗС, БАСЗГ, НСОПЛБ, представители на синдикатите и на работодателите в здравеопазването, пациентски и неправителствени организации, директори и управители на областни и общински болници, ОПЛ и др.

Акцентът в представянето на „ Илан Медицинска Апаратура” бе продуктовата линия ехографи на фирма SonoScape, носител на престижните награди на Frost & Sullivan за ултразвукова диагностика в две поредни години -2008 и 2009. Посетителите на щанда имаха възможност да видят и изпробват над 10 модела –портативни и стационарни конфигурации с разнообразни клинични приложения и да получат на момента специална промоционална оферта с голяма отстъпка и атрактивно разсрочено плащане. Особено ни радва споделената висока оценка от нашите гости за щанда на ИЛАН като най – богатия и добре организиран изложбен щанд за ултразвукова диагностична апаратура.

Благодарим сърдечно на всички Вас, които посетихте изложбената площ на „ Илан Медицинска Апаратура” в рамките на Булмедика 2010!

Фоторепортаж от изложбата

bm2010il190.jpg

bm2010il190_3.jpg

bm2010il190_2.jpg


17/05/2010

Назад към списъка