Изтегли пълният
PDF каталог сега
Поръчай луксозен
хартиен каталог

LED система за фототерапия

LED система за фототерапия
LED система за фототерапия
Модел: Precise Beauty Light LED System
Производител: Laser Technology Maxximus
Брошури: Изтегли

LED светлинната система за фототерапия е едно от революционните иновационни открития с доказан благоприятен и лекуващ ефект върху кожата без да причинява странични ефекти или болка. Дори и най-големите скептици признават тази технология, която се налага все повече в наши дни. Основните цветове са червен, жълт и син, като се излъчват с голяма чистота и по този начин влияят положително върху кожата, а ефекта се получава само след няколко процедури. Тази система е подходяща както за козметични центрове и студия, така и за профилирани кабинети за лечение на кожни болести.

• Червена светлина
Червената светлина с висока чистота може да проникне дълбоко в кожата, за увеличаване на микроциркулацията на активни вещества в клетките и да стимулира обмяната на веществата. Червена светлина може да ускори образуването на колаген,  да увеличи упадането на мъртвите клетки от тъканите , като по този начин се стимулира секрецията на фибробластен фактор на растежа и по този начин да се възстанови увредената кожа. Освен това червената светлина може да намали възпалението и има добър ефект за клетки  с патологични промени. Начинът на лечение е лесен, лек, удобен и ефективен.
• Жълта светлина
Жълтата светлина с висока чистота засилва функцията на мускулите и засилва имунитета. Тя също въздейства благоприятно върху чувствителна кожа, инхибира разтежа на меланин в клетките, премахва лунички, подобрява ефективно кожни раздразнения и дермални проблеми причинени от възрастта, като има подмладяващ ефект върху кожата.
• Синя светлина
Синята светлина с висока чистота въздейства много благоприятно и успокояващо при кожни възпаления  като обхваща подкожен слой от 0,25 мм, влияе много благоприятно върху акне и други кожни заболяване като унищожава жизнената среда на микроорганизмите, причиняващи кожни раздрзнения. Синята светлина помага още и за заличаване на видими белези.

Технически характеристики:

Захранване AC100 ~ 240V 50/60 Hz
Мощност 25W
Тегло 1,4 кг
Размер 32х21х75cm
Подходяща температура за съхранение и работа  -5 ℃ ~ 40 ℃
Назад в раздела
LED система за фототерапия
Покупка
Модел: Precise Beauty Light LED System
Производител: Laser Technology Maxximus
Брошури: Изтегли

Назад в раздела