Изтегли пълният
PDF каталог сега
Поръчай луксозен
хартиен каталог

Ехограф MyLab9

Ехограф MyLab9
Ехограф MyLab9
Модел: MyLab™9 Platform
Тип: стационарен
Производител: Esaote SpA
Брошури: Изтегли

Описание
MyLab™9
Beyond Performance and Value

Ултразвуковата система MyLab™9 eXP е новия флагман на Esaote създаден за да поддържа най-високата производителност в целия спектър от ултразвуковите приложения съчетана с ултра-комфорта на италианската ергономичност и свръх лесения потребителски интерфейс.

MyLab™9eXP предоставя безпрецедентна мощност и множество иновативни опции за по-уверени, по-добре информирани решения в областта на образната диагностика, решения без компромиси и със свръхстойност.
9_285.png

9_5_400.png
MyLab™9
Clarity, Colour, Contrast.

Ние разбираме, че качеството на изображение е изключително важно за вас.
Новите монокристални трансдюсери на Esate осигуряват ненадминат контраст и чувствителност при сканиране на пациенти от всички възрасти и с всякакви телесни форми.
Базираният на новата ултразвуковата платформа Ultra сигнален процесор на MyLab™9 гарантира постигане на експертна диагноза благодарение на зашеметяващо качество на ехографската картина..

MyLab™9
Ultra-Ergonomic Experience

✓ easyMode Уникално тач управление за оптимизиране на ехографския образ чрез интелигентни алгоритми в реално време

✓ Opti-light Интегрирано в монитора фоново осветление осветява стаята, осигурявайки най-добрата среда за оптимално сканиране

✓ 24-инчов LCD монитор от BARCO™ Изключителният монитор, доставян от Barco™, осигурява по-голяма яснота, цвят и контраст на изображението, за да подпомогне визуални предизвикателства на диагностичния процес.
my-lab9_330.jpg
my-lab9_2_330.jpg
MyLab™9
Направен без компромиси

Архитектурата на MyLab™9 се базира на най-съвременната PC платформа с най-новият процесор Intel®Core ™ i7, SSD памети и Windows® 10 отговарящ на най-новите изисквания за сигурност и обработка на данни.
Бързото стартиране и ефективният стендбай режим на включване правят платформата MyLab ™ 9 лесна за работа в натоварени звена, позволява преместване от стаята в стаята без нарушаване на работен ритъм.

Технологията i-motion ULTRA на Esaote осигурява най-доброто качество на изображението при най-високата скорост на кадрите, дори и при най-натоварените ехографски режими.
Клинични изображения
Трансдюсери
Помощен справочник MyLibrary
Свързаност
Референтни центрове

Назад в раздела
Ехограф MyLab9
Покупка
Модел: MyLab™9 Platform
Тип: стационарен
Производител: Esaote SpA
Брошури: Изтегли

Назад в раздела