Изтегли пълният
PDF каталог сега
Поръчай луксозен
хартиен каталог

Автоматичен хоризонтален паров стерилизатор - автоклав

Автоматичен хоризонтален паров стерилизатор - автоклав
Автоматичен хоризонтален паров стерилизатор - автоклав
Модел: MFCT-A
Тип: Правоъгълна камера
Ценова листа: запитване
Производител: Ningbo Device

Виж описанието
Описание
Стандартен комплект
ОпцииНазад в раздела
Автоматичен хоризонтален паров стерилизатор - автоклав
Покупка

Автоклавите с голям обем са предназначени за изграждане на централни стерилизационни станции. В тази серия са включени стерилизатори с обем на камерата от 2 до 12 стерилизационни единици (СТЕ кошница – 600х300х300мм).

Автоклавите от серията MFCT-А са проектирани за извършване на бърза и дълбока стерилизация на инструментариум, хирургично облекло и текстилни материали, биологични материали, както и на всякакви други материали, устойчиви на автоклавиране.
MFCT-А са бързи, компактни и универсални стерилизатори, разработени в съответствие с най-съвременните изисквания на медицинските институции. Те са проектирани и произведени, съчетавайки висок капацитет с икономическа ефективност като същевременно предлагат надеждност при работа и лесна поддръжка.
Вграденият парогенератор поддържа работно налягане до 0,3МРа като индикира и нивото на водата. В комбинация с висококачествения въздушен филтър, те осигуряват ултра фина стерилна филтрация и степен на елиминиране на бактерии над 99.97%.
Камерата, вратите, обшивката и вътрешния стелаж за подреждане на кутиите за стерилизация са изработени от висококачествена нисковъглеродна неръждаема стомана.
Вратата се затваря плътно с помощта на сгъстен въздух. Задвижването на вратата се извършва автоматично чрез мотор, осигурявайки стабилност и бързина на работа. Софтуерът за управление на процесите за стерилизация поддържа множество програми за инструменти, тъкани, гумени изделия, инструменти с кухини, течности, тестови програми BD, PCD и утечки. Контролният панел с динамичен LCD цветен дисплей с touch бутони показват температура, налягане, време, статус, аларми и др.
Вграденият термален принтер осигурява записване на параметрите при стеризилация.
Микропроцесор контролира процесите на пълнене с вода, вакуум, нагряване, стерилизация, отделяне на пара и изсушаване.
На предния панел са изведени аналогов манометър за камерата и обшивката и дигитален температурен touch дисплей.
Уникална LNS система осигурява ниско ниво на шум при работа и пестене на вода.
Интелигентните предаватели за налягане, произведени от Wika (Германия), осигуряват проследяване и контрол на налягането на парата в камерата и обшивката.
Интелигентна система за финално пулсово изсушаване с вакуум осигурява остатъчна влажност по-малко от 0.2% за инструменти и до 1% за облекло.

Характеристики:

  • Прецизен микропроцесорен контрол и автоматичен режим на работа
  • „Touch-screen” панел за управление
  • Една или две врати
  • Размери/Обем на камера: от 140 литра до 1500 литра
  • Вградена вакуум помпа
  • Тегло (с една врата) 425 - 2110 кг
  • Захранване 3-Ph.380 V, 50/60 Hz
Модел: MFCT-A
Тип: Правоъгълна камера
Ценова листа: запитване
Производител: Ningbo Device

Назад в раздела